Babamigurumi, minden, ami gurumi

Babamigurumi

-Itt van. -A nyúlon túl? -Nem, a NYÚL AZ!!!

2015. április 01. - B.u.c.a.

Ez nem közönséges nyúl. Ennél aranyosabb, kedvesebb rágcsálót még nem láttál. Vigyázz, csak vigyázz, ez a nyúl mosolyt csal az arcodra, akár egy mérföldnyire is. Mennyire édes gombjai vannak, nézd a lábát mekkora! :)

A szakramentumát, úgy izgulok. Már csak négyet kell aludni. Alig várom, hogy vasárnap reggel, álmosan kitekintsünk az ablakon és hosszas fókuszálás, sok pislogás és szemdörzsölés után végre észrevegyük a fűben, fákon, fészkekben lapuló meglepetéseket. Legalábbis ha jók voltunk :) az én kislányom mindenképpen az volt.

Türelmetlen vagyok ha arra gondolok, mit fog szólni legújabb alkotásomhoz. Vajon ha meglátja, egyből odaszalad hozzá? Felveszi és hatalmas nagy, csodálkozó szemével figyeli és azt mondja majd, "vááááá"? De hát lehetne is mást mondani Lilleliis leírása alapján készült édes kis nyuszira?

Még nem késő hozzájutni a mintához, húsvétig elkészülhet. Nekem 2 estémbe telt, míg a nyuszi végleges formát öltött és felkészült a fotózásra, íme:

Nyugtassatok meg, szerintetek is tetszeni fog neki? :)

A bejegyzés trackback címe:

https://babamigurumi.blog.hu/api/trackback/id/tr857323278

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása